Ajándékutalvány

Régóta készül családtagja egy vizsgálatra vagy fájdalomcsillapító beavatkozásra? Lépjen Ön, ajándékozza meg gondoskodással és a vizsgálat lehetőségével!

Lepje meg a régóta halogatott vizsgálattal vagy fix összegű ajándékutalvánnyal. Az ajándékutalvány megvásárlása egyszerű, beváltása kényelmes és felhasználható az Springday Medical Magánorvosi Központ valamennyi szolgáltatására.

Az ajándékutalvány kiváló ajándék ötlet lehet, ha tudja, hogy szerette hosszú ideje küzd valamilyen krónikus tünettel, panasszal és ezt régóta szeretné kivizsgáltatni vagy éppen rendszeres szűrővizsgálatokra vagy kezelésre van szüksége.
Az ajándékutalvány megfelelő választás akkor is, ha családtagja valamilyen szépészeti beavatkozást tervez, hiszen központunkban plasztikai sebész is várja.

Az ajándékutalvány igénybe vehető:
– szakorvosi vizitre (több mint 25 szakterülettel rendelkezünk)
– vérvételre, labor csomagokra
– fogászati kezelésre
– ultrahang vizsgálatra
– már folyamatban lévő kivizsgálásra, kezelésre
– fizikoterápiás fájdalomcsillapító kezelésre
– menedzserszűrésre
-szépészeti beavatkozásra (fiatalító kezelések, kóros izzadás gátlása, ajakfeltöltés, ráncfeltöltés, botox kezelés, arckontúrozás)
– plasztikai műtétre

A kártyát recepciónkon tudja megvásárolni, készpénzzel, bankkártyával, egészségpénztári kártyával és bizonyos szolgáltatások esetében SZÉP kártyás fizetés is lehetséges. Az ajándékutalvány a megvásárlást követően azonnal elkészül.

Az ajándékutalvány érvényessége vásárlástól számított 6 hónap. A kártyán szereplő összeget akár több részletben is fel lehet használni.
A vizsgálatainkhoz időpontfoglalás szükséges. Az időpontfoglalás során kérjük jelezze, hogy rendelkezik ajándékutalvánnyal. Ezt követően a vizsgálatra kérjük hozza magával az ajándékutalványt.