Férfi egészség laborcsomag 43.550 Ft helyett 30.000 Ft

Elmúlt 40 éves, és időnként gondot okoz a prosztatája, esetleg túlsúllyal, magas vérnyomással, fáradékonysággal, libidócsökkenéssel küzd? A labor vizsgálat férfiaknak is ajánlott, sőt ennek segítségével könnyen, gyorsan utánajárhat panaszai okának!

A férfiak egészségét leggyakrabban a magas vérnyomás, a súlynövekedés, a szív- és érrendszeri rizikófaktorok, a libidó csökkenését okozó rejtett panaszok, a megnagyobbodott prosztata, a tünetmentes gyulladások, és a fel nem ismert vagy még ki nem fejlődött cukorbetegség veszélyeztetik. Laborcsomagunkban mindezeken felül vizsgáljuk az ionháztartást, a máj, a pajzsmirigy, a vese, a hasnyálmirigy állapotát, utánajárunk, nem áll-e fenn vérszegénység vagy reumatikus betegség. A labor vizsgálat férfiaknak kifejlesztett változata tehát általános képet ad a szervezet állapotáról.

Férfi egészség csomagunk tartalma:

vérvételi díj, teljes vérkép, Na, K, Ca, Mg, P, karbamid, kreatinin, húgysav, LDH, CK, CRP, összfehérje, albumin, koleszterin, triglicerid, HDL, LDL, összbilirubin, se-bilirubin, GOT, GPT, GGT, alkalikus foszfatáz, süllyedés, vas, vizeletvizsgálat, TSH, vércukor, HgbA1c, inzulin, prothrombin, APTI, lipáz, amiláz, PSA, prolaktin, tesztoszteron, tesztoszteron free, D-vitamin

Az elkészült laboratóriumi lelet szöveges kiértékelést nem tartalmaz. A kapott eredménnyel forduljon kezelőorvosához vagy recepciós kollégáinkhoz, akik segítenek Önnek időpontot foglalni központunkba és a megfelelő szakorvoshoz irányítják, aki egy szakorvosi vizit keretében kiértékeli a vérvételi eredményt és segít feltárni az esetleges eltérések okát.