Műtét előtti laborcsomag EKG-val 26.950 Ft helyett 20.000 Ft

Tervezett műtétre készül és szeretne gyorsan megbízható laborlelethez jutni? Nincs ideje kivárni a kórházi átfutási időt? Akár magánszolgáltatónál, akár állami keretek közt tervezi a beavatkozást, speciális laborcsomaggal biztonságosan felkészülhet a műtétre. Leleteinket természetesen mindenhol elfogadják.

Laborcsomagunkban a vér- és vizeletvizsgálati elemeinek eredménye információval szolgál a szervezet anyagcsere-folyamatairól, a sejtrendszerek, a szervek (máj- és vesefunkciók) és az immunrendszer működéséről, és arról, van-e aktuálisan a szervezetünkben bármilyen kórokozó. A nyugalmi EKG pedig képet ad a percenkénti szívverések számáról, azok szabályosságáról, a szív ingerképzéséről, ingervezetéséről, esetleges ritmuszavarokról, ingervezetési zavarokról, illetve a szívizomzat károsodásáról, melyekről műtét előtt az aneszteziológusnak mindenképpen tudnia kell.

Műtét előtti laborcsomag tartalma:

teljes vérkép, albumin, húgysav, alkalikus foszfatáz, Mg, P, Na, K, vas, karbamid, kreatinin, vércukor, koleszterin, LDL, HDL, triglicerid, GOT, GPT, GGT, se-bilirubin, APTI, prothrombin, TSH, süllyedés, CRP, teljes vizelet, LDH, CK, összfehérje, nyugalmi EKG

A csomag vércsoport meghatározással is kérhető:
Az akciós ár ebben az esetben: 39. 950 Ft helyett 29.000 Ft

Az elkészült laboratóriumi lelet szöveges kiértékelést nem tartalmaz. A kapott eredménnyel forduljon kezelőorvosához vagy recepciós kollégáinkhoz, akik segítenek Önnek időpontot foglalni központunkba és a megfelelő szakorvoshoz irányítják, aki egy szakorvosi vizit keretében kiértékeli a vérvételi eredményt és segít feltárni az esetleges eltérések okát.