Pajzsmirigy ultrahang vizsgálat 26.300 Ft helyett 19.000 Ft

Ismerje meg a pajzsmirigy betegség tünetei mögött rejlő lehetséges okokat! 

A pajzsmirigy élettani feladata a pajzsmirigy hormon termelése, amely többek között szerepet játszik a szervezet anyagcseréjének szabályozásában, a növekedésben, a szexuális működésben, az agyi működésben. Mivel a pajzsmirigy hormonok hatnak gyakorlatilag minden szervre és szövetre, ezért a tünetek és panaszok is igen sokfélék lehetnek. Sok panaszt más, pajzsmirigytől független ok is elő tud idézni. Azonban vannak olyan tünetek, amelyek esetén érdemes lehet pajzsmirigy vizsgálatot elvégeztetni, a lehetséges probléma felismerése vagy éppen kizárására érdekében.

A pajzsmirigy alulműködés tünetei lehetnek: fáradékonyság, hízás, székrekedés, depresszió, egyensúlyzavarok, rendszertelen menstruáció.
A pajzsmirigy túlműködés tünetei lehetnek: megnagyobbodott pajzsmirigy, gyors szívverés, fogyás, izzadás, szabálytalan menstruáció, szorongás.

A pajzsmirigy ultrahang vizsgálat ára:

26.300 Ft helyett 19.000 Ft

A csomag tartalma:

  • Pajzsmirigy és nyaki lágyrész ultrahang
  • TSH laborvizsgálat

A csomag részletei:

A vérvétel az ultrahang vizsgálat után készül, mert a szakorvos javasolhatja a TSH értéken kívüli paraméterek vizsgálatát, így csak egy alkalommal történik vérvétel. Az ultrahang és a labor eredményekkel eltérés esetén endokrinológus szakorvost javasolt felkeresni.

*Az elkészült laborlelet szöveges kiértékelést nem tartalmaz. Eltérés esetén a kapott eredménnyel forduljon kezelőorvosához vagy recepciós kollégáinkhoz, akik segítenek Önnek időpontot foglalni központunkba és a megfelelő szakorvoshoz irányítják, aki egy szakorvosi vizit keretében kiértékeli a vérvételi eredményt és segít feltárni az esetleges eltérések okát. A labor eredmény 1-2 munkanapon belül készül el.

Bejelentkezés: +36 (20) 554 1498