Zoom fogfehérítést 100.000 Ft helyett 80.000 Ft

Extrém fehérségű fogak érhetők el a legújabb Philips ZOOM WhiteSpeed rendelői fogfehérítéssel! Ha a rendelői fogfehérítés kerül szóba fogorvosaink választása kivétel nélkül erre az eszközre esik, hiszen eredményessége vitathatatlan és nem károsítja a fogakat.

Akció:

1 alkalom alsó felső fogív fehérítése 100.000 Ft helyett 80.000 Ft.

EXTRA AJÁNDÉK páros fogfehérítés esetén:

Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 dupla elektromos fogkefe szett. 

Mennyire hatásos?
Klinikai tesztekkel bizonyított, hogy akár 8 árnyalattal is fehérebb fogakat eredményezhet.

Mennyire tartós az eredmény?
Akár 4-5 évig is megőrizhető a fehérség. Természetesen egyéni életmódtól függően.

Mennyi időt vesz igénybe a kezelés?
A fogak megvilágítása 4×10 percig történik a speciális Philips Zoom WhiteSpeed lámpával.

Mennyire lesz érzékeny a fogam?
A Philips Zoom és a Relief ACP gél (amorf kalcium-foszfát) a fényesebb fogak mellett a fogzománc védelméről is gondoskodik.

Kinek ajánlott?
Aki gyorsan és biztonságosan szeretne fehér mosolyt!

Fogfehérítés előtti teendő?
A fogfehérítést tiszta és egészséges fogsoron ajánlott elvégezni, ezért előtte egy professzionális szájhigiénés kezelés (fogkő-eltávolítás, polírozással) javasolt, 1 héttel a fogfehérítés előtt.

Bizonyítottan akár nyolc árnyalattal is fehérebb fogakat eredményez és a fogzománcot is védi!

A Philips Zoom nemcsak bizonyítottan akár nyolc árnyalattal is fehérebb fogakat eredményez, hanem teljesen biztonságos is. Míg más fogfehérítő termékek károsíthatják fogait és ínyét, a Philips Zoom és a Relief ACP gél a fényesebb fogak mellett a fogzománc védelméről is gondoskodik.

Hogyan működik?

Az ínye speciális bevonatot kap, mielőtt a fogorvos felviszi az egyedülálló, hidrogén-peroxidos fehérítőpasztát. A hidrogén-peroxid felbontja a fogak felületén és belsejében a sárgás foltokat felépítő molekuláris kötéseket. A Philips Zoom WhiteSpeed Whitening LED Accelerator fehérítőpasztára irányított erős fénye tovább gyorsítja a folyamatot, és akár 40%-kal is javíthatja a fehérítés eredményét.
Klinikai tesztekkel bizonyított, hogy LED-technológia akár 8 árnyalattal is fehérebb fogakat eredményez 45 perc alatt.
A Philips Zoom a maximális biztonság érdekében csak fogorvosi rendelőben érhető el, ahol az Ön életstílusához és fogai érzékenységéhez illeszkedő különböző kezeléstípusok választhatók.

A professzionális kezelés professzionális eredményeket garantál.

A leggyorsabb, legegyszerűbb módja a rendelői fogfehérítésnek, ha a Philips ZOOM WhiteSpeed kezelést választja. A termék több, mint 15 éve van forgalomban hazánkban és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően már az ötödik generációs terméket használják a fogászatok világszerte.

Az akció időtartama a készlet erejéig érvényes. Az ajándék fogkeféket a megvásárolt kezelések illetve utalványok sorrendjében adjuk. A kezelés dátuma eltérhet a megvásárlás dátumától.

Bejelentkezés: +36 (20) 554 1498