Férfi egészség laborcsomag 43.550 Ft helyett 30.000 Ft

A férfi egészség laborcsomag a legfontosabb szűrővizsgálatokat tartalmazza, amely kifejezetten a 40 év feletti korosztály részére ajánlott.

Őrizze meg egészségét és vizsgáltassa ki magát évente egyszer, panaszmentesség esetén is!

40 éves kor felett a férfiak egészségét veszélyeztetheti a magas vérnyomás, a súlynövekedés, a szív-és érrendszeri rizikófaktorok, a libidó csökkenése és a megnagyobbodott prosztata. Laborcsomagunkban mindezeken felül vizsgáljuk az ionháztartást, a máj, a pajzsmirigy, a vese, a hasnyálmirigy állapotát, utánajárunk, nem áll-e fenn vérszegénység vagy reumatikus betegség. A férfi egészség laborcsomag általános képet ad a szervezet aktuális állapotáról.

Mikor ajánlott a férfi egészség laborcsomag?

  • rendszeres, éves egészségi állapot ellenőrzéshez,
  • gyulladás gyanúja esetén,
  • vérszegénység gyanúja estén,
  • májfunkció ellenőrzéséhez,
  • vesefunkció ellenőrzéséhez,
  • felmerülő hormonprobléma esetén.

Férfi egészség laborcsomag akciós ára:

43.550 Ft helyett 30.000 Ft

A csomag tartalma:

Teljes vérkép:  Na, K, Ca, Mg, P, karbamid, kreatinin, húgysav, LDH, CK, CRP, összfehérje, albumin, koleszterin, triglicerid, HDL, LDL, összbilirubin, se-bilirubin, GOT, GPT, GGT, alkalikus foszfatáz, süllyedés, vas, vizeletvizsgálat, TSH, vércukor, HgbA1c, inzulin, prothrombin, APTI, lipáz, amiláz, PSA, prolaktin, tesztoszteron, tesztoszteron free, D-vitamin.

Az ár tartalmazza a vérvételi díj összegét. Az elkészült laboratóriumi lelet szöveges kiértékelést nem tartalmaz. A kapott eredménnyel forduljon kezelőorvosához vagy recepciós kollégáinkhoz, akik segítenek Önnek időpontot foglalni központunkba és a megfelelő szakorvoshoz irányítják, aki egy szakorvosi vizit keretében kiértékeli a vérvételi eredményt és segít feltárni az esetleges eltérések okát. Vagy vegye igénybe laborkonzultációnkat. 

Bejelentkezés és érdeklődés: +36 (20) 554 1498

Springday Medical – Több mint 10 éve