ESZTÉTIKAI KEZELÉSEK

A természetesség jegyében
Foglaljon időpontot online!

Ajakfeltöltés

Az ajakfeltöltés olyan esztétikai beavatkozás, melynek célja az ajkak teltebbé, fiatalosabbá tétele, hidratálása illetve esetleges eredendő aszimmetria korrigálása. Az ajakfeltöltés lehetőséget biztosít, hogy a kor előrehaladtával egyre inkább tónusvesztett ajkakon korrekciót végezhessünk, de megoldás azok számára is, akik fiatalságuk dacára tartják túl keskenynek szájvonalukat. 

Termikus ionizáció
Szemhéj korrekció, bőrfiatalítás, plasztikai beavatkozás nélkül!
Kimagasló eredménnyel kezeli a petyhüdt bőrt, megereszkedett felső szemhéjat, radikális a ráncsimításban.

Milyen problémák esetében alkalmazható?

  • Megereszkedett, petyhüdt szemhéj
  • Szarkalábak, ajak, homlok, fül előtti ráncok
  • Toka, nyak, dekoltázs feszesítés
  • Teljes arclifting

Hogyan működik?
A kezelés során kizárólag a saját kollagén termelés kerül beindításra, így fejti ki hatását. A gyakorlatban erre úgy kerül sor, hogy amint a készülék kezelőfeje a bőrfelszín közelébe kerül, felmelegíti a bőrt apró pici pontokban a mélyebb szövetek érintése nélkül. A hő hatására a bőrben lévő kollagén rostok azonnal összezsugorodnak, aktivizálódnak a regenerálódási mechanizmusok, amelyek az apró sérüléseket javítják ki. Aktívak lesznek azok a fibroblast sejtek, melyek a kötőszövetes állományban a kollagént fogják termelni, ennek hatására 1-2 hónap alatt a bőr megerősödik, feszesebbé válik és csökken a megereszkedés mértéke.

Ráncfeltöltés

Műtéti beavatkozás nélkül adjuk vissza az arc fiatalos megjelenését. A környezeti hatások és az idő múlása a bőr elöregedéséhez vezet, ami sajnos arcunkon válik a leghamarabb láthatóvá. A folyamat kozmetikai és szépészeti eljárásokkal lassítható, de meg nem állítható. A különféle ráncfeltöltő kezelések azonban akár éveken át jól palástolhatják a problémát, visszaadva az arc fiatalos megjelenését. Az injekcióval a bőr alá juttatható töltőanyagok segítségével a homlok vékonyabb ráncai, az orrnyereg felett induló, függőleges irányba futó mélyebb ránc, a glabella, a szemöldök, az orr környéki barázdák, valamint az ajkak területe kezelhető. 

Super Model Look

Amikor még nem az idő ellen harcolunk, finom, mértékletes hyaluronsavas feltöltéssel optimalizálhatjuk az arc arányait, hangsúlyozhatjuk a szép vonásokat. A Super Model Look egy népszerű kezelési forma, mely nemcsak fájdalommentes, nagyon tartós, érdekessége pedig, hogy jellemzően az egész arcra fiatalító hatással lesz, így kisimítja például még a nevetőráncokat is extra beavatkozás nélkül.

Állív kontúrozás

Az arc megereszkedése szinte elkerülhetetlenül megmutatkozik az állív kontúrjainak elmosódásában. Az állvonal kontúrozás segít kiemelni az arc kontúrjait és vonalait, valamint előtérbe helyezi a jellegzetes arcvonásokat. Ez a technika az arcélek pontjainak kiemelését és árnyékolását jelenti, hogy hangsúlyossá váljon általa az arc struktúrája és formája. 

Injekciós zsírbontás
Aqualix vagy LipoRem 

Előfordulhatnak a testünkön olyan részek, ahol a zsírpárnácskáktól egyszerűen nem tudunk megszabadulni. Hiába a diéta, a sport. Az Aqualyx zsírbontás nagyon jól kezeli a toka, a felkarok, a háti redők, a csípő, a derék, a fenék, a belső és külső comb, lovaglónadrág és a térd helyi zsírdepóit, illetve a nyak hátsó részén megjelenő zsírpárnákat. Férfiaknál a pseudo-gynecomastia, a mell elzsírosodása esetén is ajánlott. Az Aqualyx a helyi zsírlerakódások kezelését szolgálja, általános elhízás esetén nem használjuk. Hatásos az olyan területeken, ahonnan mozgással és diétával sem tudunk megszabadulni a zsírtól. A hatóanyagot injekciók segítségével juttatja be a kezelő közvetlenül a zsírszövetbe. A kezelések gyakorisága 21-24 naponta történik, ennél gyakrabban nem adható be az injekció. Jellemzően 3-4 kezelésre van szükség a kívánt eredmény eléréséhez

Alidya Injekciós cellulit kezelés

Az Alidya speciális és egyedülálló összetétele egyszerre kezeli a cellulitot kiváltó okokat: az elégtelen mikrokeringést, a lerakódott toxinokat, a szöveti károsodást. Az Alidya megköti a lerakódott méreganyagot, fokozza a szövetek nyirokkeringését, javítja a szöveti mátrixot, élénkíti a mikrokeringést, lúgosít. A kezelést 7 naponta ismételjük és kúraszerűen alkalmazzuk. A hatóanyagot apró szúrások formájában (pici tűvel vagy mezoterápiás pisztollyal), 4-6 mm mélységbe juttatjuk. A szükséges kezelések száma egyéntől és a cellulit fokától függ, minimum 7 – maximum 12 alkalom szükséges a kívánt eredmény eléréséhez. Az eddigi tapasztalatok alapján a páciensek szinte 100%-os elégedettségről számolnak be.

NCTF 135 HA kezelés

Egyedülálló, gyors és egyszerű kezelés a szem alatti sötét karikák és az apró ráncok ellen a fiatal és üde tekintetért! A ragyogó tekintet titka a szemkörnyéki bőr állapotában rejlik. Az üde tekintet fiatalítja, míg a fáradt szemek évekkel öregíthetik arcunkat. A szem alatti sötét karikák, az apró ráncok és kezdeti szarkalábak miatt nyúzottnak tűnő arcunkkal azonban nem kell megbarátkoznunk. Létezik egy olyan eljárás, amely a szemkörnyék szépségéhez és fiatalságához szükséges összes anyagot bejuttatja a bőrbe, ami ezeket teljes mértékben képes revitalizálni. Ez a NCTF 135 HA szemkörnyékkezelés. Innovatív, injektálásra alkalmas eszköz, három kicsi, csupán 0.6mm-es, lyukas, piramis formájú mikrotűvel, amely gyakorlatilag fájdalommentes eljárást tesz lehetővé. A tűk speciális kialakítása biztosítja, hogy az anyag egyenletes eloszlásban a megfelelő mélységben jusson be a bőrbe, ezzel garantálva az optimális és szemmel látható pozitív eredményt a bőr megszépítése és megfiatalítása terén.

Profhilo® kezelés

A Profhilo® a jelenleg elérhető egyik legmagasabb koncentrációjú hyaluronsav alapú töltőanyag. Segít a bőr rugalmasságának, feszességének, teltségének visszaállításában. Mélyen hidratálja és feltölti a bőrt, alkalmas az öregedő bőr szöveteinek „remodellizációjára”.
 
 A Profhilo® egy egyedülálló bőrszerkezet átalakító kezelés. Rendkívül magas hyaluronsav koncentrációjának köszönhetően az injektálást követően azonnal elkezd terjedni a bőrben. Pár szúrási ponttal az egész arcot lehet kezelni. A Profhilo® esetében az alacsony és magas molakulatömegű hyaluront egy adagban injektálják a bőr alá, ezáltal mélyebben hidratál és lassabban, de hosszabb ideig fejti ki hatását. Alkalmazási területek: arc, nyak, dekoltázs és kézfejek

Ejal40® kezelés

Az Ejal40® egy innovatív technológiával előállított 3 különböző molekula súlyú hyaluronsavat tartalmazó biorevitalizációs készítmény. Egy ampulla 40 mg hyaluronsavat tartalmaz, mely a 3 lépéses kezeléssorozatnak köszönhetően helyreállítja a természetesen csökkenő hyaluronsav szintjét a bőrben. A kezelés előnye, hogy nagyon kevés szúrással jár. Elegendő az arc két oldalán csak 4-4 meghatározott ponton beadni, mert a nyirokkeringésen keresztül egyenletesen eloszlik a bőrben. Alkalmazási területek: arc, nyak és a dekoltázs

Általános ellenjavallat: Fertőző betegség, a kezelt területen bőrbetegség, gyulladás. Friss műtéti heg esetén a kezelt területen. Legyengült immunrendszer, lázas állapot, hegesedésre keloidra való hajlam. Lidocain érzékenység. Epilepszia, pszichés betegség, nyugtató, altató, kedélyjavító szedése. Antibiotikum kúrát követően 1 hónap várakozási idő. Kötőhártya gyulladás után 6 hét várakozási idő. Botox, hialuronsavas feltöltések esetén 1 hónap várakozási idő. Kemoterápiát követően 12 hónap várakozási idő. Problémák a nyirokkeringéssel, eltávolított nyirokcsomók. Daganatos betegség, szívbetegség. Várandósság, szoptatás. Zöldhályog, szürkehályog (szemkörnyék kezelés esetén). A pontos ellenjavallatokról érdeklődjön a kezelést végző személynél vagy recepciónkon.

KAPCSOLÓDÓ ÁRAINK

Esztétikai kezelések
Konzultáció*30 000 Ft
Ajakfeltöltés 1 ml hyaluronsavval - Juvéderm® Ultra3120 000 Ft
Ajakfeltöltés 0,5 ml hyaluronsavval - Juvéderm® Ultra Smile90 000 Ft
Ajakfeltöltés 1 ml hyaluronsavval - Remedium Lidocain/Remedium49 900 Ft
Ajakfeltöltés 0,5 ml hyaluronsavval - Remedium Lidocain/Remedium24 950 Ft
Ráncfeltöltés (középarc és glabella vagy Nasolabiális redő vagy Marionett redő 1 ml ) - Juvederm® Ultra4120 000 Ft
Állív kontúrozás 1ml - Juvéderm®Ultra4140 000 Ft
Állcsúcs kiemelés 1ml - Juvéderm® Voluma ® XC140 000 Ft
Járomív kiemelés 1ml - Juvéderm® Voluma ® XC140 000 Ft
Super Modell Look ( Ajak, Járomív, Állív kontúrozás, Állcsúcs 4 ml )440 000 Ft
PROFHILO 2ml Bioremodelling110 000 Ft
EJAL 40 2ml Biorevitalizációs kezelés90 000 Ft
NCTF 135 HA Bőrminőség javító mezoterápiás kezelés60 000 Ft
AQUALYX - Injekciós zsírbontás**65 000 Ft/ampulla
LIPOREM - Injekciós zsírbontás****39 000 Ft/ampulla
LIPOREM - Injekciós zsírbontás****75 000 Ft/2 ampulla
ALIDYA - Injekciós cellulit kezelés***24 000 Ft/ampulla
Termikus ionizáció alsó- vagy felső szemhéj55 000 Ft
* Amennyiben igénybe veszi bármelyik esztétikai kezelésünket, a konzultációs díj nem kerül felszámolásra.
**AQUALYX - Injekciós zsírbontás: 1 ampulla tartalma egy 10x10 cm-es terület kezelésére alkalmas. A kezelést 3-4 alkalommal szükséges végrehajtani, 3 hetes időközökkel.
***ALIDYA - Injekciós cellulit kezelést 7-12 alkalommal szükséges végrehajtani, 7 naponta, kúraszerűen.
****Egy LIPOREM ampulla egy kisebb területre elegendő. Egy kezelés alkalmával 2 ampulla kerül felhasználásra. A kezeléseket 4 hetente szükséges ismételni. Arcon 1-3 alkalom szükséges ,testen 3-5 alkalom.