Férfi egészség laborcsomag

Férfi egészség laborcsomag extra kedvezménnyel!

Őrizze meg egészségét! 40 éves kor felett a férfiak egészségét veszélyeztetheti a magas vérnyomás, a súlynövekedés, a szív-és érrendszeri rizikófaktorok és a megnagyobbodott prosztata. Laborcsomagunkban mindezeken felül vizsgáljuk az ionháztartást, a máj, a pajzsmirigy, a vese, a hasnyálmirigy állapotát. A férfi egészség laborcsomag általános képet ad a szervezet aktuális állapotáról.

Mikor ajánlott a férfi egészség laborcsomag?

  • Rendszeres, éves egészségi állapot ellenőrzéshez.
  • Prosztatarák szűrése esetén.
  • Merevedési zavarok hormonális feltérképezéséhez.
  • Gyulladás gyanúja esetén.
  • Májfunkció ellenőrzéséhez.
  • Vesefunkció ellenőrzéséhez.
  • Felmerülő hormonprobléma esetén.

Férfi egészség laborcsomag akciós ára:

52.050 Ft helyett 29.000 Ft*

A csomag tartalma:

Vérvétel: teljes vérkép, Na, K, Ca, Mg, P, karbamid, kreatinin, húgysav, LDH, CK, CRP, összfehérje, albumin, koleszterin, triglicerid, HDL, LDL, összbilirubin, se-bilirubin, GOT, GPT, GGT, alkalikus foszfatáz, süllyedés, vas, vizeletvizsgálat, TSH, vércukor, HgbA1c, inzulin, prothrombin, APTI, lipáz, amiláz, PSA, prolaktin, szabad és biológiailag aktív tesztoszteron, D-vitamin.

Az ár tartalmazza a vérvételi díj összegét.

Az elkészült laboratóriumi lelet szöveges kiértékelést nem tartalmaz. A kapott eredménnyel forduljon kezelőorvosához vagy recepciós kollégáinkhoz, akik segítenek Önnek időpontot foglalni központunkba és a megfelelő szakorvoshoz irányítják, aki egy szakorvosi vizit keretében kiértékeli a vérvételi eredményt és segít feltárni az esetleges eltérések okát.

Online időpontfoglalás

Bejelentkezés telefonon:

+36 (20) 554 1498

Springday Medical – Célunk Ön és családja egészsége!

*Az akció visszavonásig érvényes.