Gyermek ortopédia

7 éves kortól 18 éves korig
Foglaljon időpontot online!

Gyermekkorban nagy hangsúly van a mozgás szervrendszerének megfelelő fejlődésén, ugyanis ez az életszakasz, amikor a legtöbb veleszületett, vagy szerzett mozgásszervi rendellenesség maradéktalanul és hatékonyan korrigálható. Korai felismeréssel és gyógyítással megelőzhetők a felnőttkori mozgásszervi problémák.

Mikor érdemes gyermek ortopéd szakorvost felkeresni?

• Kisiskolás kor
Ebben az életkorban főként a láb deformitásait (lúdtalp), az alsó- és felső végtagok tengelyeltéréseit (O-láb és X-láb), végtaghossz-különbséget, a gerincferdülés korai típusát, a csípő- és térd betegségeit vizsgáljuk.

• Kamaszkor 
A gerincferdülés gyakoribb, késői típusa ebben az életkorban kezdődik, felismerése és időben megkezdett kezelése nagyon fontos. A gerinc egyéb betegségeit (Scheuermann betegség, hanyag tartás), az ilyenkor gyakori visszatérő térd- és derékfájdalmakat, a mellkas deformitásait (tölcsérmell, tyúkmell), a túlerőltetéses panaszokat kezeljük.

Az Oxygen Medical Magánorvosi Központban kitűnő ortopéd szakorvosunk Dr. Dobos Márta várja a gyermekeket.

Gyermek ortopédia szakorvosi vizit ára:
27.000 Ft helyett 24.000 Ft*

A vizit tartalma:
Anamnézis felvétele, kórtörténet átbeszélése, eddigi leletek értékelése, fizikális vizsgálat, szükséges vizsgálatok kiírása, konzíliumok kérése, terápiás és életviteli javaslat, receptírás. A vizit időtartama: 15-30 perc

Foglaljon időpontot online!

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Telefon:
+36 (20) 554 1498

E-mail:
recepcio@oxygenmedical.hu

*A kedvezmény visszavonásig érvényes.