Gyermek ortopédia akciós szakorvosi vizit

Milyen panaszok esetén érdemes felkeresni a Springday Medical Magánorvosi Központ gyermek ortopédiai szakrendelését?

 

• Kisiskolás kor
Ebben az életkorban főként a láb deformitásait (lúdtalp), az alsó- és felső végtagok tengelyeltéréseit (O-láb és X-láb), végtaghossz-különbséget, a gerincferdülés korai típusát, a csípő- és térd betegségeit vizsgáljuk.

• Kamaszkor 
A gerincferdülés gyakoribb, késői típusa ebben az életkorban kezdődik, felismerése és időben megkezdett kezelése nagyon fontos. A gerinc egyéb betegségeit (Scheuermann betegség, hanyag tartás), az ilyenkor gyakori visszatérő térd- és derékfájdalmakat, a mellkas deformitásait (tölcsérmell, tyúkmell), a túlerőltetéses panaszokat kezeljük.

Gyermekkorban nagy hangsúly van a mozgás szervrendszerének megfelelő fejlődésén, ugyanis ez az életszakasz, amikor a legtöbb veleszületett, vagy szerzett mozgásszervi rendellenesség maradéktalanul és hatékonyan korrigálható. Korai felismeréssel és gyógyítással megelőzhetők a felnőttkori mozgásszervi problémák.

 

Gyermek ortopédia szakorvosi vizit ára:

27.000 Ft helyett 24.000 Ft*

A vizit tartalma:
Anamnézis felvétele, kórtörténet átbeszélése, eddigi leletek értékelése, fizikális vizsgálat, szükséges vizsgálatok kiírása, konzíliumok kérése, terápiás és életviteli javaslat, receptírás. A vizit időtartama: 15-30 perc

A gyermek ortopédiai vizsgálatot Dr. Dobos Márta ortopéd szakorvos végzi.

Gyermek ortopédiai szakrendelésre 7 éves kortól 18 éves korig várjuk pácienseinket.

Online időpontfoglalás

Bejelentkezés telefonon:
+36 (20) 554 1498

Springday Medical – Több mint 10 éve!

*Az akció visszavonásig érvényes. Kérjük, hogy a gyermekek szülői felügyelettel vagy törvényes gondviselővel érkezzenek.