Gyermekkori fogszuvasodás megelőzése barázdazárással!

A barázdazárás biztonságos, gyors és fájdalommentes technika, amelynek célja a fogszuvasodás megelőzése vagy a kezdődő folyamat megállítása.
Ezzel a kezeléssel a szülők sokat tudnak tenni azért, hogy a gyermek fogai sokáig egészségesek maradjanak.

A barázdazárás során a fogorvos egy speciális anyaggal vékony réteget képez az őrlőfogak rágófelszínén (fúrás nélkül). Ez az anyag plasztikus védőbevonatot képez a fogak veszélyeztetett felszínein, ezzel megakadályozza az ételmaradékok és a baktériumok bejutását.

A gyermeknek nem megterhelő és fájdalommentes, foganként csupán pár percet vesz igénybe. A beavatkozást érdemes a maradó fogak megjelenése utáni hónapokban elvégezni, azonban később, de még felnőtt korban sem késő. A fél évenkénti orvosi ellenőrzéseken megtörténik az újonnan előtört fogak barázdazárása, illetve a meglévők ellenőrzése.

Barázdazárás csomagok tartalma:

  • Barázdazárás, fogmosás oktatással: 15.000 Ft helyett 13.000 Ft
  • Barázdazárás, fogmosás oktatással, fogszabályozás konzultációval: 21.000 Ft helyett 18.000 Ft

Hivatkozzon erre az akcióra és amennyiben a fogszabályozás konzultáció alkalmával fogszabályozó kezelést választanak, 10% kedvezményt biztosítunk a fogszabályozó kezelés árából.

A kedvezmény kizárólag Dr. Ameri Sahar fogszabályozó specialistánál vehető igénybe. Az akció visszavonásig érvényes.

Dr. Ameri Sahar fogszabályozó szakorvos munkája során kiemelt jártasságot szerzett a gyermekkori fogszabályozás terén, rendszeresen dolgozik gyermekekkel. Ugyanakkor kiterjedt fogszabályozó szakorvos tapasztalataira építve a felnőttkori korrekciókat is hatékonyan és körültekintően végzi.

 Springday Medical – Több mint 10 éve!

Bejelentkezés és érdeklődés: +36 (20) 554 1498