Inzulinrezisztencia laborvizsgálat

Inzulinrezisztencia (IR) laborvizsgálat

Az inzulinrezisztenciát (IR) a cukorbetegség (diabetes mellitus) előszobájának is tekintik.
Nincsenek specifikus tünetei, de gyakran tapasztalható hajhullás, fáradtság, menstruációs zavar, elhízás. Nők esetében az inzulinrezisztencia gyakran társul policisztás ovárium szindrómával (PCOS), ami akár a meddőség okaként szerepelhet.

Az inzulinrezisztencia azonban a cukorbetegséggel szemben egy visszafordítható folyamat, ezért minél korábbi felismerése és kezelése rendkívül fontos az Ön későbbi egészségi állapota szempontjából.

Kinek ajánljuk?

Azoknak ajánljuk, akik túlsúllyal, hasi elhízással és meddőségi problémákkal küzdenek, valamint mozgásszegény életmódot folytatnak. A csomagot továbbá javasoljuk cukorbetegségre utaló gyanú esetén, illetve azok számára is, akik családjában előfordult már cukorbetegség.

Inzulinrezisztencia laborvizsgálat ára:

15.500 Ft helyett 12.500 Ft*

A csomag tartalma:

• Vércukorszint ellenőrzése gyorsteszt segítségével
• Laborvizsgálat: 3 pontos vércukor mérés inzulinszintekkel

A Springday Medical Magánorvosi Központban végzett inzulinrezisztencia laborvizsgálat során az Ön vércukor szintjét és inzulinszintjét mérik meg. A pontos értékek érdekében minden esetben először a vér éhgyomri cukor- és inzulinszint mérése következik, ezért fontos a vizsgálatra éhgyomorral érkezni.

Amennyiben a fenti tünetek alapján magára ismer, ne késlekedjen!

Kérjen időpontot akciós inzulinrezisztencia laborvizsgálatunkra!

Bejelentkezés:+36 (20) 554 1498

Viber:  +36 (20) 254 1350

Springday Medical – Több mint 10 éve!

*Az akció visszavonásig érvényes. A többszöri szúrás miatt erre a laborvizsgálatra csak telefonon keresztül lehetséges időpontot foglalni.