Inzulinrezisztencia szűrőcsomag

Inzulinrezisztencia (IR) szűrőcsomag

Az inzulinrezisztenciát (IR) a cukorbetegség (diabetes mellitus) előszobájának is tekintik.
Nincsenek specifikus tünetei, de gyakran tapasztalható hajhullás, fáradtság, menstruációs zavar, elhízás. Nők esetében az inzulinrezisztencia gyakran társul policisztás ovárium szindrómával (PCOS), ami akár a meddőség okaként szerepelhet.

Az inzulinrezisztencia azonban a cukorbetegséggel szemben egy visszafordítható folyamat, ezért minél korábbi felismerése és kezelése rendkívül fontos az Ön későbbi egészségi állapota szempontjából.

Kinek ajánljuk?

Azoknak ajánljuk, akik túlsúllyal, hasi elhízással és meddőségi problémákkal küzdenek, valamint mozgásszegény életmódot folytatnak. A csomagot továbbá javasoljuk cukorbetegségre utaló gyanú esetén, illetve azok számára is, akik családjában előfordult már cukorbetegség.

Inzulinrezisztencia szűrőcsomag ára:

46.000 Ft helyett 38.000 Ft*

A csomag tartalma:

• Vércukorszint ellenőrzése gyorsteszt segítségével
• Laborvizsgálat: 3 pontos vércukor mérés inzulinszintekkel
• Endokrinológiai szakorvosi vizit

A Springday Medical Magánorvosi Központban végzett inzulinrezisztencia szűrőcsomag során az Ön vércukor szintjét és inzulinszintjét mérik meg. A pontos értékek érdekében minden esetben először a vér éhgyomri cukor- és inzulinszint mérése következik, ezért fontos a vizsgálatra éhgyomorral érkezni.

A vizsgálat során kapott eredményeket endokrinológus szakorvos értékeli ki vizit formájában. A szakorvos az eredmények tükrében segíti a diagnózis felállítását, szükség esetén a kezelési terv kialakítását.

Amennyiben a fenti tünetek alapján magára ismer, ne késlekedjen!

Kérjen időpontot akciós inzulinrezisztencia szűrőcsomagra!

Bejelentkezés:+36 (20) 554 1498

Viber:  +36 (20) 254 1350

Springday Medical – Több mint 10 éve!

*Az akció visszavonásig érvényes.