Ajándék 1 alkalmas fájdalomcsillapító kezelés

Jelentkezzen be ortopédiai vagy reumatológiai vizitre és 1 alkalmas modern fájdalomcsillapító kezelést adunk ajándékba!

Mivel az ortopédia a tartó- és mozgató szervrendszer (azaz a csontvázrendszer és az izomrendszer) veleszületett és szerzett rendellenességeivel foglalkozó szakterület, a legjobb, ha ezt a mozgásszervi panaszok megjelenését követően minél hamarabb megtesszük. Sok betegség esetén gyors javulás érhető el.

A reumatológia a belgyógyászat egyik ága, mely a mozgásszervek megbetegedéseivel foglalkozik. A reumatológia betegségei a lakosság több, mint felét érintik, bármely korosztályból. A reumás betegség fájdalmat és merevséget okoz az izmokban, az inakban, a gerincen, az ízületekben. A probléma lehet csupán kellemetlen, de elvezethet akár rokkantságig is, így a megfelelő, időben elkezdett kezelés életbevágó lehet.

Ha nem biztos abban, hogy a panaszával melyik szakterületre szükséges bejelentkeznie, szakképzett asszisztenseink segítenek Önnek!

Bejelentkezés és érdeklődés: +36 (20) 554 1498

Jelentkezzen be a Springday Medical Magánorvosi Központba Ortopédiai vagy Reumatogiai vizitre és 1 alkalmas modern fájdalomcsillapító kezelést adunk ajándékba!

Fájdalomcsillapító kezeléseink

 

Lökéshullám terápia: 

A lökéshullám kezelés beindítja a test öngyógyító mechanizmusait, oldja a triggereket, élénkíti a vérkeringést és az anyagcserét. Ezáltal a kezelések nem csak a fájdalmat csökkentik, de a valódi okot szüntetik meg a sérült szövetek fokozatos regenerálásával. A kezelés óriási előnye, hogy nem igényel gyógyszeres támogatást, kivételesen hatékony alternatívája lehet a konzervatív gyógymódoknak és kockázatmentes! A lökéshullám kezelés hatékony lehet háti- és nyaki feszültség, gerinc eredetű fájdalmak, térd- és csípő-, könyökfájdalmak és sportsérülések esetében. 1 alkalom lökéshullám kezelés értéke: 9.000 Ft, amelyet ortopédiai vagy reumatológiai vizit mellé ajándékba adunk. A lökéshullám kezelésről bővebben IDE kattintva olvashat.

A lökéshullám kezelésről bővebben IDE kattintva olvashat.

 

SIS mágnesterápiás kezelés:

A SIS kezelés azonnali fájdalom enyhüléshez vezethet, akár krónikus, akár akut stádiumban. A technológia a nagy intenzitású elektromágneses mezőn alapul, amely jótékony hatást fejt ki az emberi szövetekre. Hatása a mozgásszervi fájdalomcsillapítás mellett a csonttörés gyógyulás, izomrelaxáció, ízületi mobilizáció és neurológiai típusú fájdalmak csillapítása. A SIS mágnesterápiás kezelés a fájdalom bármely szakaszában alkalmazható, ezt a széles frekvenciatartomány teszi lehetővé. 1 alkalom: 2 x 12 perc kezelés/testrész: 15.000 Ft, amelyet ortopédiai vagy reumatológiai vizit mellé ajándékba adunk.

A SIS mágnesterápiás kezelésről bővebben IDE kattintva olvashat.

 

Az ajándék kezelést minden esetben szakorvosi konzultáció előzi meg! Az orvos a pontos diagnózis ismeretében személyre szabottan javasolja, melyik fájdalomcsillapító kezelést ajánlja. A kezeléseket asszisztens végzi, a szakorvosi vizit után vagy egy másik előre egyeztetett időpontban.

Bejelentkezés ortopédiai vagy reumatológiai szakrendelésre: +36 (20) 554 1498

Válassza Ön is a minőséget! Springday Medical – Több mint 10 éve!

Az akció visszavonásig érvényes.