Menedzserszűrés

Válassza az Önnek legideálisabb egészségügyi szűrőcsomagot, menedzserszűrést!

Springday Medical által végzett vizsgálatok célja kiszűrni és kezelni azokat a kezdődő kórállapotokat, melyek leggyakrabban egészségkárosodáshoz, súlyos betegséghez vezethetnek.

A menedzserszűrés több összetett szakvizsgálattal térképezi fel az egészségi állapotát. A szakorvosi vizsgálatok eredménye egy áttekintő szakorvosi értékeléssel zárul.

Mindenki számára nyújtunk nemre és életkorra szabott szűrési programokat. 

A menedzserszűrés csomagok a basic szűréstől egészen a teljes körű  prémium szolgáltatásig terjednek.

Amennyiben nem tudja kiválasztani az Ön számára leginkább testhezálló csomagot, kollégáink segítenek megtalálni Önnek, az életkörülményeinek, életmódjának és munkakörülményeinek legmegfelelőbb szűrőcsomagot.

Tegyen egészsége megőrzéséért rendszeres kivizsgálásokkal!

Válasszon egészségügyi szűrőcsomagjanink (menedzserszűréseink) közül, vagy kérjen árajánlatot egyedi elképzelése alapján! 

Bővebb információ:

+36 (20) 500 5416

vallalatiegeszseg@springdaymedical.hu

 

Basic menedzserszűrés

Optimum menedzserszűrés

Business menedzserszűrés

Prémium női menedzserszűrés

Prémium férfi menedzserszűrés

Kapcsolódó áraink

Menedzserszűrés
Basic100 000 Ft
Optimum150 000 Ft
Business250 000 Ft
Prémium Női300 000 Ft
Prémium Férfi300 000 Ft
Menedzserszűréseinket előzetes bejelentkezés alapján végezzük.
Protokollunk szerint a Basic csomag minimum 2 megjelenést igényel, hiszen egyes vizsgálatok eredményei szükségesek lehetnek egy következő vizsgálathoz.
Protokollunk szerint az Optimum és a Business csomag minimum 3 megjelenést igényel, hiszen egyes vizsgálatok eredményei szükségesek lehetnek egy következő vizsgálathoz.
Protokollunk szerint a Prémium Női és Prémium Férfi csomag minimum 4 megjelenést igényel, hiszen egyes vizsgálatok eredményei szükségesek lehetnek egy következő vizsgálathoz.