Műtét előtti laborcsomag EKG-val

Tervezett műtétre készül és szeretne gyorsan megbízható laborlelethez jutni? Nincs ideje kivárni a kórházi átfutási időt? Akár magánszolgáltatónál, akár állami keretek közt tervezi a beavatkozást, speciális laborcsomaggal biztonságosan felkészülhet a műtétre.

Minden műtét előtt szükség van egészségi állapotának felmérésére, ezért különböző vizsgálatok elvégzése szükséges.

Műtét előtti laborcsomagunk a vér- és vizeletvizsgálati elemeinek eredménye információval szolgál a szervezet anyagcsere-folyamatairól, a sejtrendszerek, a szervek (máj- és vesefunkciók) és az immunrendszer működéséről és arról, hogy van-e aktuálisan a szervezetben bármilyen kórokozó.

A nyugalmi EKG vizsgálat átfogó képet ad a percenkénti szívverések számáról, azok szabályosságáról, a szív ingerképzéséről, ingervezetéséről, esetleges ritmuszavarokról, ingervezetési zavarokról, illetve a szívizomzat károsodásáról, melyekről műtét előtt az aneszteziológusnak mindenképpen tudnia kell.

Az elkészült laborleletet e-mail formájában küldjük ki, így Önnek csak egyszer szükséges megjelennie központunkban.

Műtét előtti laborcsomag tartalma:

Teljes vérkép és vizelet vizsgálat

albumin, húgysav, alkalikus foszfatáz, Mg, P, Na, K, vas, karbamid, kreatinin, vércukor, koleszterin, LDL, HDL, triglicerid, GOT, GPT, GGT, se-bilirubin, APTI, prothrombin, TSH, süllyedés, CRP, LDH, CK, összfehérje.

Nyugalmi EKG vizsgálat

A csomag vércsoport meghatározással is kérhető.

A műtét előtti laborcsomag ára:

Vércsoport meghatározással: 45.600 Ft helyett 32.000 Ft

Vércsoport meghatározás nélkül: 22.000 Ft helyett 23.500 Ft

Az elkészült laboratóriumi lelet szöveges kiértékelést nem tartalmaz. A kapott eredménnyel forduljon kezelőorvosához vagy recepciós kollégáinkhoz, akik segítenek Önnek időpontot foglalni központunkba és a megfelelő szakorvoshoz irányítják, aki egy szakorvosi vizit keretében kiértékeli a vérvételi eredményt és segít feltárni az esetleges eltérések okát.

Az akció visszavonásig érvényes. Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze.

Bejelentkezés: +36 (20) 554 1498

Springday Medical – Több mint 10 éve!