Nagylabor csomag 18.950Ft helyett 13.500Ft

Sürgősen szükséges egy laborvizsgálat, de nincs idő sorban állásra a beutalóért, a vizsgálatért és a leletekért? Laborvizsgálataink gyorsak, megbízhatóak, pontosak és orvosi beutaló, valamint sorban állás nélkül elérhetőek! 

Nagylabor csomagunkat úgy állítottuk össze, hogy átfogó képet adjon a szervezet aktuális egészségügyi állapotáról. A nagylabor vizsgálatot évente minimum egyszer, tünetmentesség esetén is érdemes elvégeztetni. Egyes betegségek már korai, akár panaszmentes szakaszban is szűrhetőek, felismerhetőek. A csomag része a vér-és vizeletvizsgálat, amely a diagnosztika legfontosabb eszköze, alapvető és nélkülözhetetlen információkkal szolgál a különféle anyagcsere-folyamatairól, a szervek, a sejtrendszerek, az immunrendszer működéséről és fertőzéseket okozó baktériumokról.

A nagylabor vizsgálatot gyors időpont egyeztetéssel, minden hétköznap délelőtt tudjuk biztosítani!

Bejelentkezés: +36 (20) 554 1498

Nagylabor csomag ára:

18.950 Ft helyett 13.500 Ft

A csomag tartalma:

  • Vérvételi díj
  • Vérvételi paraméterek:
    glükóz, Na, Ka, Ca, MG, P, karbamid, kreatinin, húgysav, LDH, CK, CRP, összfehérje, albumin, koleszterin, triglicerid, HDL koleszterin, LDL koleszterin, összbilirubin, GOT, GPT, Gamma-GT, alkalikus foszfatáz, süllyedés, teljes vérkép, vas, TSH.
  • Teljes vizeletvizsgálat
  • Laboratóriumi lelet

Az eredmény 1-2 munkanapon belül készül el.

*Az elkészült laborlelet szöveges kiértékelést nem tartalmaz. Eltérés esetén a kapott eredménnyel forduljon kezelőorvosához vagy recepciós kollégáinkhoz, akik segítenek Önnek időpontot foglalni központunkba és a megfelelő szakorvoshoz irányítják, aki egy szakorvosi vizit keretében kiértékeli a vérvételi eredményt és segít feltárni az esetleges eltérések okát.

Springday Medical – Több mint 10 éve!

Az akció visszavonásig érvényes.