Dr. Benkő Krisztina
FOGORVOS
Rendelési idő
Hétfő14:00 - 20:00
Kedd8:00 - 14:00
Szerda14:00 - 20:00
Csütörtök8:00 - 14:00

Szakmai pályafutás:

Fogászati szakasszisztensi vizsgáját követően dr. Benkő Krisztina 2003-ban szerezte meg fogorvos doktori diplomáját a SOTE-n. Rezidensi képzésének időszakában elektrosebészeti és endodonciai továbbképzésen vett részt, majd ezt később a fog- és szájbetegségek szakvizsgája, implantológiai- és hipnoterápiás képzés követte. Általános fogorvos szakorvosi, sebészeti implantációs és protetikus munkáját, több mint 10 éve rendelőnkben látja el. Ez idő alatt komoly gyakorlatra tett szert esztétikus tömések és fogpótlások készítésében, valamint gyökérkezelésben.

Tevékenység:

Benkő doktornő munkája fokmérőjének a páciensek elégedettségét tartja. Úgy véli, a precizitás, a maximalizmus és a  bizalom a legfőbb alapja a sikeres együttműködésnek és a szép, tartós eredménynek.
Fogorvos munkája során elengedhetetlennek tartja az egész száj rendbetételét, mind funkcionális, mind esztétikai, mind pedig egészségügyi célból. Feltett szándéka, hogy még mélyebben sajátítsa el  az implantológia sebészeti és protetikai részét, valamint az elülső fogak esztétikai pótlását.

Beszélt nyelvek:

  • Angol
  • Német
  • Magyar

Kapcsolódó szakterületek