Dr. Iványi Zoltán
Fogorvos, fog- és szájbetegségek szakorvosa, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos
Rendelési idő
Kedd8:00 - 14:00
Csütörtök14:30 - 20:00

Fogorvos, fog- és szájbetegségek szakorvosa, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik az implantátum beültetés területén. A külföldi betegellátásban vezető orvosként részt vett a Springday Medical csapatában, itt szerzett hatalmas tapasztalatot több, mint kétezer implantátum beültetésével és a protetikai munkák elkészítésével a fogbeültetés területén.

Dr. Iványi Zoltán minden fogászati kezelést olyan precizitással, odaadással és alapossággal tervez és végez, mintha gyermekeit vagy családtagjait gyógyítaná. A bizalmat már a kezelés megkezdése előtt felépíti pozitív személyiségével és tapasztalatával. A kezelés előzetes megbeszélése mellett, kezelés közben Páciense biztosan számíthat bíztató, együttérző szavakra. Minden körülmények között a legkisebb traumával igyekszik a szükséges beavatkozást elvégezni.

Szakmai tapasztalata

  • 1988-ban végzett a SOTE Általános Orvostudományi Karán.
  • Sebészeti és aneszteziológiai gyakorlata után 1992-ben szerezte szakvizsgáját Fog-és Szájbetegségekből majd 2013-ban Konzerváló Fogászat és Fogpótlástanból.
  • A SOTE Konzerváló fogászati Klinikáján, majd a Kútvölgyi Kórházban részt vett a betegellátásban és az oktatásban.
  • 2009- től 2016-ig a Springday Medical fogorvosi csapatában vezető orvosként vett részt a külföldi betegellátásban. Több, mint kétezer implantátum beültetését és a protetikai munkák elkészítését végezte el.

 

Ne éljen együtt a foghiánnyal! Az implantátum a legtartósabb megoldás az elvesztett fogak pótlására. Bővebb információ a fog implantátumról IDE kattintva érhető el.

Bejelentkezés implantációs konzultációra: +36 (20) 554 1498

Kapcsolódó szakterületek