Dr. Pánics Gergely Ph.D
ORTOPÉD-TRAUMATOLÓGUS
Rendelési idő
Hétfő14:30 - 18:00

Szakmai pályafutás:

Ph.D fokozatszerzés (2011)
Semmelweis Egyetem Doktori Iskola (2010)
Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Jog és Államtudományi Kar (2003)
Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar (2001)

Orvosi diplomájának 2001-es kézhezvétele után dr. Pánics Gergely az Országos Sportegészségügyi Intézet Sportsebészeti Osztályán Ph.D fokozatot szerzett.
2005-től a szakterület legszűkebb világelitjébe tartozó sportsebészeti intézmény az Uzsoki Kórház Ortopéd Traumatológiai Osztályán jelenleg is dolgozik, ahol 2011-ben egyetemi adjunktusi kinevezést nyert.

Széleskörű ortopédia tudását NBI és NBII labdarúgó, kézilabda és kosárlabda csapatorvosként tovább mélyítette, jelenleg is tagja az MLSZ Orvosi Bizottságának.

Tevékenység

Dr. Pánics Gergely ortopédia szakmai tevékenységének központjában az alsó és felső végtag sportsérüléseinek, a szalag- és porcsérülések operatív ellátása, a térd-, boka-, vállízületi artroszkópiája, illetve az akut és krónikus izom-, ínsérülések konzervatív kezelése áll. Ezen felül kitűnő jártassággal bír térd és csípőízületi endoprotézis beültetésében és a nagyízületeket érintő degeneratív, kopásos betegségek konzervatív kezelésében is. A hozzá fordulók széles látókörű, tapasztalt ortopédia területű szakorvossal találkozhatnak.
A Ferencvárosi TC labdarúgócsapatának jelenlegi vezető orvosa, de korábban dolgozott vezető orvosként a labdarúgó válogatottnál, ill. több NB I-es klubnál mint pl a Honvéd vagy a Vasas SC.

 

Kapcsolódó szakterületek