Kimerültség laborcsomag 28.650 Ft helyett 22.500 Ft

Ezt a laborcsomagot ajánljuk azoknak, akik a fáradtság és kimerültség tüneteit tapasztalják magukon és felmerül bennük a hiánybetegség gyanúja is. 
A Kimerültség laborcsomag azoknak az egészségtudatos pácienseinknek is fontos lehet, akik évente járnak laborvizsgálatra, de most egy vitaminokkal bővített vizsgálatot szeretnének.

A kimerültség laborcsomag ára:

28.650 Ft helyett 22.500 Ft*

A csomag tartalma:

  • Vérvételi díj.
  • Vérvételi paraméterek:
    Albumin, Összfehérje, Húgysav, Alkalikus foszfatáz, Magnézium, Foszfor, Vas, Na, K, Ca, Karbamid, Kreatinin, Vércukor, Koleszterin, LDL, HDL, Triglicerid, Teljes vérkép, GOT, GPT, GGT, Se- bilirubin, TSH, Süllyedés, CRP, LDH, CK, transzferrin, B12-vitamin, D-vitamin, Folsav
  • Teljes vizeletvizsgálat
  • Laboratóriumi lelet

Az eredmény 3 munkanapon belül készül el.

A csomag részletei:

A laborvizsgálatok gyors és szakmailag megbízható eredményeket biztosítanak, segítve a megelőzést, a diagnózis felállítását és a betegség nyomon követését. A vér- és vizeletvizsgálatok a diagnosztika legfontosabb és legegyszerűbb eszközei, alapvető információval szolgálnak többek közt a szervezet különféle anyagcsere-folyamatairól, a szervek, a sejtrendszerek, az immunrendszer működéséről és fertőzéseket okozó baktériumokról.

*Az elkészült laborlelet szöveges kiértékelést nem tartalmaz. Eltérés esetén a kapott eredménnyel forduljon kezelőorvosához vagy recepciós kollégáinkhoz, akik segítenek Önnek időpontot foglalni központunkba és a megfelelő szakorvoshoz irányítják, aki egy szakorvosi vizit keretében kiértékeli a vérvételi eredményt és segít feltárni az esetleges eltérések okát.

Bejelentkezés: +36 (20) 554 1498

*Az akció visszavonásig érvényes.