Foghiány? Letört fog?

A Springday Medical Magánorvosi Központban teljeskörű fogászati ellátással várjuk pácienseinket!

Bármilyen okból is történjen, egy fog elvesztése örökre szól és mindenkit megvisel. Fogaink hiánya az egyik legjobb példa arra, hogy sokszor akkor érezzük, mennyire sokat ad hozzá a mindennapjainkhoz, az életminőségünkhöz, amikor az egészséges állapot már nem áll fenn.

A fogászati célú implantológia, avagy műgyökér beültetés a Springday Medical Magánorvosi Központban évtizedes múltra tekint vissza. Magas szintű implantológiai ellátást nyújtunk pácienseink számára.

A kifinomult műtéti technikának köszönhetően az implantálás ma már rutinbeavatkozásnak számít a fogak funkcionális és esztétikai rehabilitációját tekintve.

Fogimplantáció: a hosszútávú, biztos megoldás

A hiányzó fogak pótlásának legkorszerűbb módja az implantáció, közismert nevén fogbeültetés, ami fájdalommentes, helyi érzéstelenítésben elvégezhető beavatkozás. Az implantátumok mesterségesen kialakított, csavar formájú foggyökerek a hiányzó fogak területén.

A világ élvonalába tartozó fogászati implantációs eljárásoknak, valamint a csúcsminőségű implantátumok alkalmazásának köszönhetően az eredmény egy tökéletes fogpótlással ellátott, akár egy életen át tartó fogimplantátum.

Fogkorona: megoldás egyetlen fog pótlására is

A korona készülhet meglévő, saját fogakra vagy ennek hiányában beültethető műgyökér, azaz implantátum is, melynek gyógyulása, becsontosodása után kerül rögzítésre a korona.
Ha egy fog már elvesztésre került, implantátumra készülő korona lehet a megoldás.

A korona jó választás ha a fog letört, ha nagy mértékű fogszuvasodás érinti, ha a fogak közötti rés eltüntetése a cél vagy ha a korábban gyökérkezelt fog elszíneződött.
Esztétikailag is jelentős segítség, hiszen ugyanolyan külső megjelenést biztosít formában és színben, mint az eredeti fog.

A Springday Medical Magánorvosi Központban a páciens teljeskörű fogászati ellátásán túl, a legbonyolultabb implantációs esetekre is megoldást nyújtunk. Magasan képzett fogorvosokkal és felkészült asszisztensekkel, modern környezetben, beutaló nélkül várjuk pácienseinket.

Zavar a foghiány, de nem tudod melyik fogászati kezelés a Neked megfelelő?

Jelentkezz be a Springday Medical implantációs konzultációjára!

Bejelentkezés: +36 (20) 554 1498 

Viber:+36 (20) 254 1350 

Springday Medical – Célunk Ön és családja egészsége!