Teljeskörű ultrahang vizsgálat

Hasi diszkomfort érzés? Alhasi görcsök?

A Springday Medical Magánorvosi Központban teljeskörű ultrahang diagnosztikával várjuk pácienseinket!
Hasi panaszok esetén általában elsődleges képalkotó módszer az ultrahang vizsgálat, amely teljesen fájdalommentes noninvazív eljárás.

A hasi- és kismedencei ultrahang vizsgálat választ adhat a hasi fájdalmak okára. A vizsgálattal kimutathatók egyes szervi rendellenességek, az epekő, a vesekő, hasüregi ciszták vagy tályogok, gyulladásos megbetegedések, daganatok.
Maga a vizsgálat korosztálytól teljesen független, bárkin elvégezhető, a terhesség sem kizáró ok. Nagy előnye, hogy gyors, könnyen elérhető, részletgazdag képet ad és nem alkalmaz ionizáló sugárzást.

Hatékony ultrahangos diagnosztika

A Springday Medical Magánorvosi Központban a belgyógyászati és gasztroenterológiai kivizsgálások gyakori része az ultrahangos diagnosztika. Segítségével a hasi- és kismedence bizonyos szerveiről lényeges információkhoz juthatunk, valamint pontosabb képet kaphatunk a hasüregben elhelyezkedő szervek esetleges betegségeiről vagy eltéréseiről.

Átfogó belgyógyászati vizsgálat

Hasi panaszok esetén, mint például fájdalom, emésztési zavarok, gyakori hasmenés, székrekedés, reflux, érdemes komplex belgyógyászati kivizsgáláson részt venni, amelynek szerves része a hasi- és kismedencei ultrahang vizsgálat is.
Panaszmentesen is ajánlott évente egy alkalommal általános belgyógyászati szűrővizsgálatra jelentkezni, beleértve a hasi ultrahang vizsgálatot is.
A hasi ultrahang vizsgálatra éhgyomorra kell érkezni, a vizsgálat előtt 6 órával ajánlott étkezni utoljára, csak csapvíz vagy szénsavmentes ásványvíz fogyasztható. A rendszeresen szedett gyógyszerek bevehetők.

A Springday Medical Magánorvosi Központ komplex belgyógyászati kivizsgálás része egy átfogó labordiagnosztika, hasi- és kismedencei ultrahang vizsgálat, testösszetétel mérés, EKG vizsgálat és belgyógyászati szakorvosi vizit.

Dr. Helmajer József belgyógyász szakorvosunk széleskörű tapasztalattal rendelkezik a belgyógyászat teljes területén. Rendelésének egyik fő célja, hogy páciensei alapos kivizsgálást és pontos diagnózist követően megfelelő kezeléshez jussanak.

A Springday Medical Magánorvosi Központban teljeskörű belgyógyászati kivizsgálással, magasan képzett szakorvossal, modern környezetben várjuk pácienseinket, beutaló nélkül!

Springday Medical – Célunk Ön és családja egészsége!