Dr. Görömbey Zoltán
ENDOKRINOLÓGUS
Rendelési idő
Csütörtök16:00 - 20:00

Lehetőség telefonos konzultációra! 
Tudjuk, hogy az orvosi ellátás sokak számára ebben az időszakban is nélkülözhetetlen, ezért a helyzethez alkalmazkodva az online vizit lehetőségét biztosítva próbálunk meg segíteni Pácienseinknek.
Endokrinológiai rendelés esetén ez a lehetőség kifejezetten jól működik a panaszok és a vérvételi eredmények birtokában. Vérvételt hétköznap délelőtt elérhető a központunkban.

A kezelés alatt álló pácienseinknek is jelenleg így tudjuk biztosítani a konzultációt és a kontroll ellenőrzéseket.

Amennyiben tehetik maradjanak az otthonukban.

Szakmai pályafutás:

Debrecenben szerzett orvosi diplomája után, dr. Görömbey Zoltán 1995-ben belgyógyászat, 1999-ben endokrinológia szakvizsgát tett. Nyíregyházi kórházi munkája után Budapesten is gyarapította tapasztalatait, így nem csak elméletben, de gyakorlatban is értékes tudás birtokába jutott. Tagja a Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere társaságnak.

Tevékenység

Dr. Görömbey Zoltán nagy jártasságot szerzett a járó- és fekvőbeteg ellátásban az endokrinológia teljes területén, így a hormonháztartás legszélesebb spektrumának problémáit is átlátja és orvosolja. Mivel rendszeresen részt vesz szakmai kongresszusokon és továbbképzéseken, az endokrinológia legújabb technikáiban és eljárásaiban is otthonosan mozog. Ezen kívül a tudás továbbadását is feladatának tekinti, így tevékenyen működik közre a posztgraduális endokrinológiai oktatásban is.

Kapcsolódó szakterületek